Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

Taylormade 
golfclubs zijn duurzaam en van goede kwaliteit. Golfdiscounter.nl is officieel dealer van Taylormade golfclubs. Uw Taylormade golfclub voor 17.00 uur besteld, binnen 1-3 dagen bezorgd!


 
Geen producten aanwezig

Taylormade golfclub | Golfclubs zoals TaylorMade Driver, Hybride of Wood kopen? | Golfdiscounter.nl

Taylormade golfclubs kopen? Laat u zich dan inspireren door ons aanbod TaylorMade golfclubs, met onder meer een TaylorMade Driver, TaylorMade Hybride en TaylorMade Wood. Wij hebben ons aanbod afgestemd op zowel dames als heren van ieder niveau. De golfsport beoefenen met een TaylorMade golfclub? Bestel simpel en voordelig op onze online golfshop.

TaylorMade golfclubs voor dames en heren

TaylorMade golfclubs voor ieder geslacht verkrijgbaar bij Golfdiscounter.nl. De TaylorMade golfclubs die wij voor dames en heren in huis hebben zijn voorzien van een 100% graphite shaft. Een golfclub die is uitgerust met een graphite shaft is lichter van gewicht, waardoor u een snelle golfswing kunt maken. Wij hebben TaylorMade golfclubs voorradig met bijzondere eigenschappen. Hierbij kunt u denken aan een hoger of lager instelbare loft en een shallow clubface waarmee u makkelijker onder de golfbal kunt komen.

TaylorMade golfclubs koopt u bij Golfdiscounter.nl

Mag een TaylorMade golfclub niet in uw golftas ontbreken? Zoek dan via onze online golfshop de TaylorMade golfclub die u wenst en plaats simpel én voordelig uw bestelling. Bent u nog niet uitgekeken en wilt u meer zien van TaylorMade? Aanschouw dan ook ons aanbod TaylorMade golftassen en TaylorMade golfkleding. Wij wensen u veel shopplezier!
 

Waarom Taylormade kopen bij golfdiscounter.nl

  • Veilig betalen
  • Laagste prijzen
  • Voor 17.00 uur besteld, binnen 1-3 dagen bezorgd!
  • Snelle service
  • Ruime voorraad
  • Goede service per mail of telefoon

Bekijk hier alle Taylormade golfartikelen.


 
 
BETAALMETHODES
 
 
 
Service Winkel / Showroom bezoeken:
 
Ma 10:00 - 17:00 Op afspraak
Di 10:00 - 17:00 Op afspraak
Wo
10:00 - 17.00
Op afspraak 
Vrij 10:00 - 17.00 Op afspraakT: 06 21 36 32 99
E:
info(@)golfdiscounter.nl
WhatsApp: 06 21 36 32 99

GolfDiscounter.nl
Kitmanstraat 1-b
1812 PL Alkmaar