Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

Hier vind u informatie over garanties en klachtafhandeling

Garantie:

Bij Golfdiscounter staat kwaliteit voorop, maar soms kan een artikel bij normaal gebruik defect raken. Dat is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig heeft u volgens de wet altijd recht op een product van goede kwaliteit. Daarom bieden wij kosteloos herstel of vervanging gedurende minimaal 2 jaar bij niet door u veroorzaakte defecten. Als een reparatie de economische levensduur van het artikel verlengt, kunnen er wel reparatiekosten in rekening worden gebracht. Ook na de garantieperiode staan wij voor u klaar om defecten te verhelpen. We streven ernaar om u zo goed mogelijk te helpen, of het nu gaat om het verkrijgen van nieuwe onderdelen of het repareren tegen zo laag mogelijke kosten.

Klachafhandeling:

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@golfdiscounter.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. 

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

 
 
BETAALMETHODES
 
 
 
Service Winkel / Showroom bezoeken:
Ma 10:00 - 17:00 Op afspraak
Di 10:00 - 17:00 Op afspraak
Wo
10:00 - 17.00
Op afspraak 
Vrij 10:00 - 17.00 Op afspraakT: 06 21 36 32 99
E:
info(@)golfdiscounter.nl
WhatsApp: 06 21 36 32 99

GolfDiscounter.nl
Kitmanstraat 1-b
1812 PL Alkmaar