Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

Ogio 
golftassen zijn praktisch en van uitmuntende kwaliteit. Golfdiscounter.nl is officieel dealer van Ogio. Uw Ogio golftassen voor 17.00 uur besteld, binnen 1-3 dagen bezorgd!


 
Geen producten aanwezig

Ogio golftassen

Ogio golftassen staan bekend om de vele onderdelen van deze golftassen die zijn gepatenteerd. Ogio golftassen zijn werkelijk fantastische golftassen om me te lopen. Alle categorieën golftassen van Ogio  zijn praktisch ingericht , zien er prachtig uit en zijn van een uitnemende kwaliteit. Golfdiscounter.nl is uiteraard leverancier van deze geweldige golftassen.
Hieronder een toelichting op de diverse categorieën golftassen van Ogio zoals geleverd door Golfdiscounter.nl:

Ogio Cart bag

De meeste Ogio golftassen zijn zodanig geconstrueerd dat uw golfclubs niet met elkaar verstrengeld kunnen raken in de tas. De vakverdeling van de Ogio golftassen is namelijk full lenght divided. De Cart bags van Ogio hebben allemaal een apart vak voor elke club. Ook beschadiging van uw golfclubs is door deze 14-way divider uitgesloten. Het is overbodig te stellen dat u met een Ogio golftas,een golftas kiest van superieure kwaliteit. U zult tevens verbaast staan over de zeer praktische en handige inrichting van de Ogio golftassen. Maar….de Ogio golftas is niet alleen handig in het gebruik maar ziet er bovendien geweldig uit.

Ogio Stand bag

Er zijn meerdere modellen Ogio Stand bags. Alle modellen hebben één ding gemeen, t.w.: de uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn ze bedoeld om te dragen en daarom zijn ze vooral zeer licht en hebben ze een draagriem die gemakkelijk is af te stellen op uw persoonlijke omstandigheden. Net als de Ogio Cart bag golftassen hebben de Ogio Stand bags golftassen een geweldige uitstraling. De stands klappen uiteraard uit zodra de Ogio Stand bag de grond raakt. Ook in de Ogio Stand bag golftassen zijn vele gepatenteerde onderdelen verwerkt waardoor de golftas zeer praktisch in het gebruik is.

Ogio golf reistas

Als u op reis gaat is het handig als u Uw golfspullen mee kunt nemen zonder dat er beschadigingen optreden. Ogio  heeft hiervoor speciaal een aparte lijn Ogio golf reistassen ontwikkeld. De inrichting van deze golf reistas is zodanig dat beschadiging tijdens uw reis onmogelijk is. Deze Ogio golf reistassen zijn allemaal zeer handig in het gebruik en elk formaat golftas past in deze Ogio reistas. De kwaliteit is uiteraard onberispelijk en ze zien er geweldig uit.

Waarom Ogio kopen bij golfdiscounter.nl

  • Veilig betalen
  • Voor 17.00 uur besteld, binnen 1-3 dagen bezorgd!
  • Snelle service
  • Ruime voorraad
  • Goede service per mail of telefoon


 
 
BETAALMETHODES
 
 
 
Service Winkel / Showroom bezoeken:
 
Ma 10:00 - 17:00 Op afspraak
Di 10:00 - 17:00 Op afspraak
Wo
10:00 - 17.00
Op afspraak 
Vrij 10:00 - 17.00 Op afspraakT: 06 21 36 32 99
E:
info(@)golfdiscounter.nl
WhatsApp: 06 21 36 32 99

GolfDiscounter.nl
Kitmanstraat 1-b
1812 PL Alkmaar